Home » Default » Massa Gainer

Massa Gainer

Mass vinnare eller Weight vinnare är kosttillskott som har protein tillsammans med en hög mängd kolhydrater och fetter för att förse användaren med mer kalorier. Den innehåller vanligtvis kolhydrater och protein i ett förhållande av 2:1 eller 3:1, vilket innebär att varje portion av massa Snorbilligt ger 60 gram kolhydrater och 30 gram protein. En stor del av kalorier som erhålls från massa vinnare kommer från kolhydrater som vanligtvis är en blandning av maltos och glukos.

Varför ska du ta Mass Gainer?

Enkelt uttryckt, har Mass vinnare använts bara för ett syfte-viktökning. En hög andel kolhydrater och fetter som finns i vikt vinnare hjälper individen att uppnå önskat kaloriintag.

Infact, en av de stora skillnaderna mellan vassleprotein och massa Gainer, är antalet kalorier som erhålls från varje. En typisk vassleproteinpulver innehåller vanligtvis runt 100-150 kalorier per portion medan en portion av massa Gainer ger en jättestor 1250-1500 kalorier.

Vad du ska välja: Mass Gainer eller vassleprotein:-viktiga skillnader

Låt oss gå vidare till kärnan i artikeln och förmodligen den enda anledningen till att du är här i första hand. Välja mellan vassleprotein pulver och en massa Gainer protein tillägg är inte så tufft tills du fortsätter att följa praktiska fundamenta i åtanke-