Home » Default » Varför jag startade en frilansande verksamhet samtidigt som min dag jobb

Varför jag startade en frilansande verksamhet samtidigt som min dag jobb

Jag växte min frilans företag till över sex siffror i intäkter på sidan innan avsluta mitt jobb i 2016.

Jag bor i Karlstad, som råkar ha en av de högsta genomsnittliga hyreskostnaderna i Sverige. För mig, omedelbart avsluta min dag jobb att fullfölja mina passioner är inte möjligt. Det är därför jag valde att få allvar med att starta min frilans företag på sidan och bygga mitt varumärke som ett innehåll marknadsförare, medan jag fortfarande hade min dag jobb att betala räkningarna.

Eftersom min slutliga målet var att arbeta heltid skapa mer djupgående innehåll och kurser för min online community, om jag kan först övergången till en livsstil för att driva en lönsam frilans företag, som hade råd mig flexibiliteten att spendera mer tid på att skapa kurser och investera den tid jag skulle behöva för att fullt ut validera den idén på kort sikt.

Vill du börja jobba som som frilansare, gå då in på Frilansare.nu

I denna mening, jag anser att starta en frilansande företag (i mitt fall som frilansskribent) som en nödvändig i-mellan steg i min progression mot att komma tillbaka till inkomstbringande egenföretagande, på mina villkor den här gången. Denna strategiska progression backas upp av de resor många topp entreprenörer har gått på-kolla upp dem och lära sig mer genom mina val för de bästa affärsböcker och Top Online Business kurser för entreprenörer.

Låsa upp mer av min tid, som jag helhjärtat tror att vara min mest värdefulla resurs, innebär att jag kommer att kunna få min passiv inkomst företag från marken mycket snabbare än bara klämma i tid runt mitt jobb. Under den genomsnittliga månaden medan frilansande på sidan av mitt jobb, tjänar jag ca 90.000 kr i pålitlig extra inkomst, som också går en lång väg mot finansiering min hemsida & kurs skapande.