Home » Default » Köp svenskt lego billigt

Köp svenskt lego billigt

Svenskt lego är det för visso inte, men man kan ändå säga att det är att köpa svenskt lego billigt. Anledningen till att jag säger så är att alternativet är att köpa billigt lego från andra länder, och då känns det bättre att köpa det från svenska lego butiker.

Många lego butiker i Sverige är ganska dyra som du säkert vet om, men att köpa billigare lego alternativ är inget för mig i vårt fall. Även om legot från Kina är sjukt mycket billigare, så är jag i vart fall mycket skeptisk till det. Till och börja med vill man ju inte direkt köpa en lego kopia, och för det andra vill man ju stödja svenska leksaksbutiker.

Jag köpte från svenska lego butik

När det kom till valet och kvalet från vilken lego butik jag skulle köpa ifrån, var valet nätet det som det föll på. Nätbutikerna kan naturligtvis sälja sitt lego betydligt billigare än fysiska lego butikerna. Sönder fick bli en sådan butik.

Varför köper man fejk lego för?

Jag kan faktiskt inte förstå varför en del väljer att köpa fejk lego för, förstår man inte att det riktiga legot då kanske inte klarar sig. Förvisso vet jag om att lego tjänar miljarder varje år på sina lego klossar, men ändå. Kunde en leksak butik som toys r us gå under, så kan även ett starkt varumärke för leksaker som lego gå under.