Home » Default » Rengöring av din sexdocka

Rengöring av din sexdocka

En ren och välskött sexdocka kommer att hålla länge. Vi har redan försett dig med några mycket noggranna Rengörings-och vårdkonstruktioner för din docka. Kom bara ihåg att det finns två viktiga verktyg för att hjälpa dig att hålla din docka ren och sanitär. Den första är den vaginala irrigatorn. Du kan beställa detta online eller plocka upp en på din lokala sex butik som sexdockan.com. Oroa dig inte, om du väljer att beställa denna produkt online, de flesta företag är mycket diskret. Du fyller helt enkelt glödlampssprutan med vatten eller tvålvatten och sätts in i vilken hålighet du har använt. Bara pressa lampan för att spola ut din sex doll från Snorbilligt.se. Detta kommer att fungera för alla öppningar som du har använt. Om din docka har en avtagbar vagina rengöring är ännu enklare. Ta bara bort slidan och ta den till diskbänken eller duschen för rengöring.

Vi bör notera att användning av kondom också är ett alternativ. Det är dock inte nödvändigt. Det tar bara några minuter att gå igenom de steg som krävs för att rengöra din sexdocka.

Glöm inte att följa våra instruktioner för att hålla resten av din docka ren också. Torka dockan ner efter varje användning, och se till att den är helt torr. Ta bort alla åtsittande kläder eller något som kan fläcka. Vissa människor väljer att pulver sin docka innan du lägger den i lager. Om du väljer att pulver din sexdocka, vänligen hålla fast med en enkel, majsstärkelse baserat pulver. Det är absolut nödvändigt att du väntar tills dockan är torr för att applicera pulvret. Annars skapar det en pastey röra.