Home » Default » Vad är IPTV?

Vad är IPTV?

IPTV – digital interaktiv tv av den nya generationen!

IPTVIS är en ny generation av digital interaktiv TV med möjlighet att titta på TV-program på en datorskärm, på en TV, Smart TV, samt på en tablett eller smartphone.

Företag sverigeiptv förbättrar kvalitetsstandarder och ger sina abonnenter IPTV-en ny generation av digital interaktiv TV!

De främsta fördelarna med IPTVIS är:

Utmärkt bildkvalitet. Hela världen har tittat på tv-program och filmer i hög upplösning under lång tid! Upplevelsen av att titta på HDTV-Filmer Full-HD 1080i / p kan överträffa upplevelsen av att besöka den modernaste biografen. Faktum är att det här är en ultramodern iptv24.se biograf i ditt hem, med din familj, vänner och familj. Vår kanallista innehåller endast HD-rankade kanaler, och deras antal kommer bara att öka!

Flerkanaligt ljud-Dolby Digital 5.1 Surround! Hemmabio ägare kommer att uppskatta kvaliteten på surroundljud när du tittar på filmer via tvip24.com! Interactive TV-system ” Video on demand-är en möjlighet att titta på din favoritfilm när som helst genom att välja den i katalogen av free Multiplex cinema Hall, och inte slösa tid på att söka och ladda ner den från Internet!

Direktsändning management! Om du tittar på en sändning av en fotbollsmatch på din favoritfotbollsklubb, och just nu ringer någon dig-lägg bara spelaren på “paus” och återgå till visning när det är bekvämt för dig! Du kan också spola tillbaka alla TV-program direkt under sändningen och granska varje ögonblick i detalj igen! IPTVIS TV-arkiv-möjligheten att titta på något program i en repris.

Du kommer aldrig att sakna början på din favorit TV-serie eller film eftersom du bytte kanaler under ett annonsblock! Slå bara på påminnelsen om början på önskad TV-show, och fortsätt att titta på en annan IPTVIS kanal medan” on this ” är reklam! Du kan spela in flera tv-program eller filmer du gillar samtidigt, och samtidigt titta på en annan tv-kanal och allt detta med bara ett klick på “Dreamfilms“!

Den praktiska menyn i den elektroniska tv-guiden låter dig visa programmet för veckan framåt eller välja ett program från arkivet. Alla dessa tjänster kan styras på din dator eller TV-skärm genom att helt enkelt trycka på knappar utan stor ansträngning! Och det viktigaste är att du kan använda Internet fritt medan du tittar på det, så länge du är ansluten till IPTVIS!

IPTVIS digital-tv är standarden på TV-kvalitet för de kommande decennierna!

Sedan 2012, enligt den godkända konventionen, har den globala övergången från analog till digital-tv börjat. Figuren kommer helt att ersätta den vanliga kabeln och markbunden TV. Allt detta beror på det faktum att analog teknik är helt föråldrad och inte kan överföra den nödvändiga kvaliteten på IPTVIS tv-bilder.