Home » Default » Tjäna pengar på Poddsändning

Tjäna pengar på Poddsändning

Ett annat sätt att tjäna pengar på nätet är genom att vara värd för en online podcast. Jag har bra finansiella cent podcast att gå med på min blogg, och jag använder den plattformen för att hitta nya sponsorer och annonsörer hela tiden.

Jag kommer fortfarande ihåg att få min första sponsor på podcast och ta reda på att de var villiga att betala $8,000 för mig att inkludera ett kort klipp i början av varje podcast för 90 dagar. Det var vansinnigt spännande för mig då eftersom jag inte var säker på att jag skulle kunna tjäna pengar på min podcast så mycket i början.

Det finns dock massor av människor som gör mycket mer än mig på sina podcasts. Ta entreprenören i brand Podcast värd John Lee Dumas. Enligt showens senaste inkomstrapport tog denna podcast in en nettoinkomst på över $ 400,000 i mars 2018. Det är galet.

Nyckeln till att komma framåt med podcasting är att hitta din nisch, odla en publik, och sedan hitta sätt att tjäna pengar och få kontakt med sponsorer. Det här är inte det enklaste sättet att tjäna pengar online eftersom det finns mycket logistik som går in på att skriva, spela in och redigera en podcast, men det är fortfarande värt att överväga.6: Bok FörsäljninMedan förlagsbranschen brukade vara tung i tryck, kan du slutföra hela processen med att skriva, publicera och marknadsföra en bok online dessa dagar. Webbplatser som skapa utrymme låter dig ladda upp och ta din bok att skriva ut utan att få en formell utgivare inblandade, och du kan även få din bok på Tjanapengar.net så folk kan köpa det där.