Home » Default » Hur vet jag om jag får en leasa bil för ett bra pris?

Hur vet jag om jag får en leasa bil för ett bra pris?

Leasing specialerbjudanden är det snabbaste sättet att hitta en hel del:

Edmunds listar attraktiva leasingavtal från olika biltillverkare på våra $ 199 leasingavtal i månaden och bästa SUV leasing erbjudanden artiklar. Nästan varje biltillverkare har leasing specialerbjudanden publiceras på sin webbplats.

Bilarna i dessa leasing specials är vanligtvis prissatta under tillverkaren föreslog detaljhandelspriset (MSRP) och representerar ofta en hel del. Återförsäljare webbplatser är också ett bra ställe att kontrollera för hyresavtal specialerbjudanden.

Många återförsäljare visa upp leasing specialerbjudanden som har skräddarsytts för att passa den lokala marknaden, och villkoren är ofta lägre än de som erbjuds av biltillverkaren. Om en återförsäljare erbjuder ett leasingavtal som är på eller under de erbjudanden som gjorts av biltillverkaren eller leasabil.nu $ 199 hyresavtal i månaden, du är i ganska bra form.

Om du vill raka av varje nickel från din leasingbetalning måste du handla för din affär, precis som du skulle om du köpte en bil. Det finns några skillnader mellan shopping för ett leasingavtal och shopping för en bil att köpa, så här är några steg att följa: När det gäller traditionella bilköp, många shoppare ser att sänka bilens pris först, och sedan de räkna ut andra detaljer, såsom den effektiva räntan och skatter.

När du söker efter ett leasingavtal, du vill leta efter den bästa övergripande hyresavtalet, inte bara ett lågt försäljningspris på bilen. För de flesta människor med tanke på ett leasingavtal, kokar den bästa affären ner till två faktorer: det lägsta beloppet att betala för att börja lånet (“ur fickan”, i leasing-tala) och lägsta totala månadsbetalning.

Få hyresavtal citat från tre olika återförsäljare. Ett telefonsamtal eller e-post till en återförsäljare internet säljare bör ta hand om det. När du handlar måste du jämföra samma villkor, så fråga återförsäljarna om ett hyreskontrakt som tydligt anger det totala initiala Out-of-pocket-beloppet, inte bara handpenningen.

Detta citat bör innehålla registrering, skatter och alla avgifter. Detsamma gäller för offerten för den månatliga betalningen. Ange att du vill ha den totala månatliga betalningen, inklusive skatter. När du har affären som är mest meningsfullt, fråga återförsäljaren om en fullständig uppdelning av försäljningspriset, restvärdet och pengafaktorn.

För att vara säker på att bilens försäljningspris är detsamma eller mindre än vad andra shoppare i ditt område betalar, jämför det med Edmunds genomsnittliga pris som betalas.