En Gala För Cystisk Fibros

Cirkus 26 mars 2012

Artister spelar för livet. En gala för Cystisk Fibros. Cirkus 26 mars 2012.

Vi har gjort det igen!

Den 22 mars 2010 blev en dag och kväll som vi arrangörer sent kommer att glömma! Glädjen var stor redan när vi i fouml;reningen Cystisk Fibros Stockholm träffades på China Teatern under fouml;rmiddagen. Stefan Ohlsson, PA-kompaniet och hans grabbar var i full gång med att rigga för band och stor orkester på scenen. Efter lunch kom artisterna en efter en för att soundchecka. Vilka underbara människor som utan ersättning ställer upp för forskningen om Cystisk Fibros! Utan er blir det ingen gala, vi är oerhört tacksamma!

Foajén fylldes snabbt när dörrarna öppnades. Det märktes tydligt att föreställningen var så gott som slutsåld. En träffsäker och proffsig Adam Alsing inledde galan och tog sedan plats vid ett antikt bord från 1800-talet, från Thunér Antikhandel. Därifrån ledde han föreställningen med sin videokamera ”Adam cam”, vilken underhållning han bjöd på! Charlotte Perrelli var först in. Tillsammans med bandet Easy Kit bjöd hon på första klassig underhållning! Efter en kort introduktionsfilm om CF stod hon där i år igen, Milla Dandanelle med änglarösten. Efter att hon och Carl avslutat sitt uppträdande stämde drygt 1100 personer i salongen upp i sång fär Milla som fyllde år. Sedan blev det MagiComedy av självaste John Houdi. Han buktalerinummer var magiskt roligt och gav magmusklerna en omgång. Fantastiska Magnus Carlsson bjöd även denna gala på sig själv och sin röst! Krister Dahlström, klassisk gitarrist, fick avsluta första akten till ett vackert bildspel som skildrade sjukdomen.

I andra akten hyllades Céline Dion, stor ambassadör för CF i Kanada, av en skönsjungande Jessica Folcker. Mojje bjöd på både handklapp och skratt och discotrion Alcazar drog igång publiken så vi stod upp. Nör Björn Skifs och hans tiomanna orkester bjöd på ”Håll mitt hjärta” fick man nästa nypa sig i armen för att förstå att det var på riktigt. Vilket drag, vilken känsla, vilken kväll! Tack alla artister!

Vi vill även tacka alla i publiken samt alla givmilda sponsorer, med er hjälp nådde vi våra mål! Salongen var fylld och vi spräckte miljonen! Artister Spelar för livet 2010 inbringade hela 1 050 000 kronor till forskningen!Bilder från galan 2010Adam Alsing inledde galan.
Charlotte Perelli uppträdde
Det var mågna artister.
John Haudi trollade.
John Haudi lockade till skratt
Easy Kit sjöng covers.
Ett fint gitarrstycke spelades till en film.
Magnus Carlsson uppträdde
Jessica Folcker sjöng fint.
HV71 skänkte singerad matchtröja till auktionen.
Lottdragning av vinsterna hölls av John Haudi och Adam Alsing.
Alcazar tog oss tillbaka till 80-talet.
Tacktal från oss arrangörer.
Mojje uppträdde.
Björn Skifs uppträdde
Blomutdelning av bran med CF.

Fotograf: Johan Eklund

Guldsponsorer

Silversponsorer

Bronssponsorer