En Gala För Cystisk Fibros

Cirkus 26 mars 2012

Artister spelar för livet. En gala för Cystisk Fibros. Cirkus 26 mars 2012.
tjej

Galan 2008Idé blir verklighet

Stolthet och tacksamhet är rätt ord för att beskriva de känslor vi känner när Föreningen Cystisk Fibros Stockholms i samarbete med Riksförbundet Cystisk Fibros och PA-Kompaniet AB för andra gången presenterar galan "Artister Spelar för livet - En Gala För Cystisk Fibros". Från början var denna välgörenhetsgala en idé som formades i huvudet på två föräldrar, vars sju månades gamla dotter Thea, idag 7 år, precis hade fått diagnosen Cystisk Fibros. Kanske var det en försvarsmekanism som gjorde att tankarna gick till att arrangera en gala till stöd för forskningen, mitt i all ledsamhet och bedrövelse? Denna idé växte till ett styrelsebeslut som togs i juni 2006. Från den dagen har alla i styrelsen engagerat sig helhjärtat i detta projekt.Den 31 mars 2008 blev ett historiskt datum. Då arrangerades den första välgörenhetsgala för att främja forskningen om Cystisk Fibros i Sverige. Vi som var där minns en glädjefull, känslostark och stämningsfull kväll. Vi såg denna kväll som ett startskott att tillsammans få forskningsfonden att växa till förmån för alla barn och vuxna med sjukdomen. Fonden är inte stor, tillsammans kan vi göra den större! Filmen från denna fantastiska kväll går att köpa via www.rfcf.se.

Vi vill rikta ett stort tack till alla underbara artister, musiker och underhållare som utan ersättning ställer upp för oss! En del av Er gör det för andra gången, fantastiskt! Utan Er skulle det inte bli några välgörenhetsgalor. Tacksamheten är mycket stor.

Nu ser vi fram emot att se just Dig på China Teatern den 22 mars 2010. Målet denna gång är att fylla salongen till sista platsen och samtidigt knäcka 1-miljongränsen. Vi ses!

Guldsponsorer

Silversponsorer

Bronssponsorer