Home » Default » Det jag vet om tandblekning

Det jag vet om tandblekning

Praktiskt taget alla som tänker lysa sitt leende kan dra nytta av tänder. Kunder med tänder som är fläckade till följd av ålder, cigarettrökning eller olika andra yttre färgfaktorer är utmärkta kandidater för tänder. Studie tyder på att tandblekning är helt effektivt hos mer än 78% av människorna. När tandblekning fortsätter att växa i överklagande fortsätter forskningsstudier på alla typer av blekningssystem.

Tandbelysning är inte permanent och fungerar också genom att avlägsna de organiska produkterna i emaljen genom att lösa upp dem med en peroxidbiprodukt. Tandblekning är också bara tillförlitligt om det finns mycket emalj.

Det finns två huvudsakliga typer av tandblekning: specialljus- och tandblekningspaket.

Expert Tandblekning

En av de mest pålitliga och även säkraste metoderna för tandblekning är den tandläkare som övervakas. Inledningsvis kommer tandläkaren säkert att identifiera om du är en kandidat för tandblekning och vilken typ av blekningssystem som verkligen skulle ge de bästa resultaten. Tandläkaren bör dessutom titta på vad du personligen kan förvänta dig för ditt privata scenario. Innan tandblekningsterapi rengör många tandläkare tänderna, fyller alla typer av håligheter och ser till att klientens tandvård är friska och balanserade.

Tandläkare kommer i allmänhet att föreslå att man försöker tandbleka från början för att undvika behovet av mer komplexa kosmetiska jobb. Problem som kan förekomma i professionell tandblekning är enstaka och är vanligtvis av mindre karaktär. I allmänhet är tandblekningning under specialistvägledning ett effektivt tillvägagångssätt för tändning av tänderna.

Pearly Whites Blekningssatser

En alternativ teknik till professionell tänderlättnad är att använda ett tandblekningssystem eller ett kit. Många tandblekningskit innehåller en blixtgel som placeras i munstycken som passar över dina tänder under många mängder tid. I genomsnitt ger toppkvalitets tänderlättnadspaket dig cirka 500 till 800 dollar. Tandblekningssystem för planeringsplaner börjar på cirka 29,95 dollar, även om de i allmänhet är mycket mindre effektiva.

Den amerikanska tandvårdsorganisationen har faktiskt godkänt sin godkännandestämpel för vissa tänderlättningsartiklar, så se till och försök hitta ADA-märket för godkännande om du ska köpa ett ljuspaket. Det är nödvändigt att tillverkarens anvisningar följs exakt när du använder en tandblekningssats. Använd inte heller ett tänderlättningsobjekt i mer än 2 veckor utan att rådfråga en muntlig expert.

Nackdelar och begränsningar av Pearly Whites Lightening

Även om tänder blixtar är mycket effektiv, kan det finnas kortvariga nackdelar, såsom ömma tandkött eller ömma tänder från blekmedel. Kronor, broar, bindningar och även tandfyllningar återvänder till sin ursprungliga färg. de lätta inte någon typ av mer med expert tandblekning. Olika fläckar behöver olika lösningar, av den anledningen är det viktigt att ha ett samråd med en tandvårdsspecialist innan du försöker en tandbelysningsprodukt.

Medan tandblekning utvecklar ljusare leenden är vissa individs antaganden riktigt höga och de är också besvikna över resultaten.

Studien fortsätter direkt i alla typer av blekningssystem. På grund av dess effektivitet säkerställer tandblekning att de fortsätter att växa i överklagande. Regelbunden tandrengöring av tandläkare hjälper till att upprätthålla den långvariga framgången med blekning av tänder.

Tänk på blekning av tänder om dina tänder är nedtonade från ålder, kaffe, te eller röka cigaretter.