Home » Default » 5 Saker du bör veta innan du köper din första sexleksak.

5 Saker du bör veta innan du köper din första sexleksak.

Att köpa din första leksak kan vara en spännande upplevelse, men också frustrerande. Jag vet det här för att jag inte var i samma position för länge sen. Jag var inte ens säker på vilken typ av sexleksak jag skulle leta efter. Jag slutade köpa några “första leksaker” innan jag bestämde mig för en som jag stolt kunde kalla “min första” billiga sexdockor från Snorbilligt.se.

Genom den erfarenheten och min tid på https://snorbilligt.se/produkt-kategori/over-18/sexleksaker/, inte överraskande, har jag fått en hel del kunskap om att välja Sexleksaker. Oavsett om du köper en vibrator, dildo eller något däremellan, här är en snabbguide som hjälper dig att välja den bästa sexleksaken för dig (så du behöver inte slösa så mycket tid och pengar som jag gör):

 1. Kontrollera etiketten ” body Safe»
  Var noga med att följa den allmänna regeln att kroppssäkra material inkluderar icke-porös silikon, glas och trä. Medan det finns många riktiga kroppssäkra leksaker på marknaden, finns det många av dålig kvalitet. Gör lite mer forskning för att se till att det är verkligen säkert för kroppen. Leksakstillverkare har blivit medvetna om den växande populariteten hos kroppssäkra material i leksaker, så de har börjat betygsätta sina material som “säkra” när de verkligen inte är det på VR Sexleksaker.
 2. Ta din tid och gör din forskning
  Det handlar om dig! Rusa inte för att bosätta sig för den första leksaken du ser. Visst finns det några klassiker som kallas kaninvibratorn som ses i Sex och staden, och medan de fortfarande är populära finns det ingen universell “magisk kula” för alla Sexdockan.com.
  G-spot leksaker? Rövpluggar? Idioter? Tänk på vad som exciterar dig och var du känner det i din kropp. Men också, om något är spännande, gå utforska det! Var inte rädd för att utforska olika känslor och impulser. Lita på mig, med alla tillgängliga alternativ finns det något som gör att du slutar skrika med nöje.
 3. Det behöver inte se ut som en penis
  Jag säger inte att du ska hålla dig borta från kukar eller saker som ser ut som dem. Snälla, självklart, om du gillar dem, gör det. Men känn dig fri att utforska design-centrerade sexleksaker som inte liknar den köttiga bilagan. Dessa leksaker är utformade med anatomi i åtanke och kan ofta vara bekvämare.
 4. Få en bra glidmedel
  Waterfeel är bra om du är en nybörjare eller en sexleksak expert. Det minskar friktionen, vilket gör det till en mycket mjukare och roligare upplevelse. Jag rekommenderar starkt vattenbaserat smörjmedel, eftersom det inte kommer att störa materialet i Sexleksaker. Den “gyllene regeln” brukade vara att silikon smörjmedel bryter ner silikonleksaker. Men enligt min erfarenhet fann jag att silikonsmör är bra så länge din leksak är 100% silikon och inte blandad med andra material (vilket är ganska vanligt bland billigare Sexleksaker). Som alltid, var noga med att göra ett spottest på förhand!
 5. Kontakta sexleksak bloggare
  Jag kan inte betona detta nog! Det finns många kunniga människor som granskar sexleksaker så att du kan fatta välgrundade beslut om ditt nästa köp. När jag letade efter en infogbar leksak blev jag överväldigad av mängden tillgängliga alternativ. Efter att ha sökt otaliga bloggar fann jag att jag matchade mer med någon vetenskaplig sexolog. Vissa är expert sexleksak recensioner vars recensioner är djupa och ärliga, perfekt för nybörjare! De är också positiva för sex, dömer inte och är intresserade av problem relaterade till mänsklig sexualitet. Jag uppmuntrar dig att se dem! Alla bloggare har sin egen stil och stil, så leta efter de som mest liknar dig.